Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.06.2014 14:15 - ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ
Автор: vera1ap Категория: Други   
Прочетен: 905 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 06.06.2014 11:31


ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ
ОКОЛО ТЕБ

Търсения и терзания

Развитие и усъвършенстване
image


  В тази книга е представен един 45 годишен опит в следване на мечтите за промяна на личния живот изразяващи се в търсенето на духовна, материална и финансова свобода, т.нар. пълна свобода.
Героинята предприема това пътуване още в детството, неподозирайки с какво ще се сблъска и какво ще се случи, но следвайки вътрешния си глас и приемайки всеки срещнат за свой учител тя успява да се справи със десетте блокажа, които спират човека да прави това, което иска и го заставят да тъпче на едно и също място години наред в недостиг на .... пълно щастие
Тя преодолява своето собствено противостоене и съпротивление, неспособността си да освободи творческия потенциал в себе си и да даде пространство и свобода на идеята да покълне, да прорасне, да цъфне, да върже и да даде плод.
-Това бе най-дългото пътуване, което някога съм предприемала - казва тя. Без компас и карта, но с вътрешния глас, пътувахме към вътрешността, към извора, към точката, към своята същност.


от автора

Драги читателю, скъпи приятелю,

Държиш в ръцете си една необикновена книга, която отваря съзнанието ти за нови хоризонти и нови възможности в живота. Всеки ред, всяка дума в нея са подбрани и подредени по начин, по който им позволява да проникнат дълбоко в подсъзнанието ти и да отворят твоите собствени канали за просперитет и сила, здраве и живот. Достатъчно е само едно цялостно прочитане на книгата, за да почувстваш резултата. После можеш да отваряш на произволна страница и да се настройваш на честотата на зададената тема. По същият начин бе написана и самата тя. Думите образуват дъга от мощна светлина и позитивизъм. От всяка картина и от всяка страница лъха различна вибрация. Довери се на вътрешния си водач да те води между редовете. Не е необходимо да разбираш или да изучаваш. Всичко вече в теб е закодирано. А тази книга има за задача да ти помогне да стигнеш до свойта лична истина съдържаща се в кода на ДНК-то.

Някои си намериха желаната материална сигурност и опора, а други постигнаха мир и любов в дома си. Любопитна съм при теб какво ще се получи?

Подкрепям те и вярвам в теб, както вярвах във водача и вървях напред и все напред.

Нека благоденствие цари в душата.

 

С много обич,

Вера Апостолова


Testemony:

*Истината е, че книгата *ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ*  е черешката на тортата. Промяната започна още в момента, в който се срещнахме. Книгата е венеца, който овенчава дългогодишния ти труд. След илюстрирането на книгата пред мен се отвориха множество възможности за творческа и личностна изява и облагороди моя емоционален живот. :)Благодаря ти че те има, Вера! Zlatina Petkova*

*НА ПОСЛЕДЪК НЕ МИ ОСТАВА МНОГО ВРЕМЕ ДА ЧЕТА КНИГИ,БИЛО ОТ ЗАБЪРЗАНОТО ЕЖЕДНЕВИЕ И ЕЖЕДНЕВНИТЕ ПРОБЛЕМИ,БИЛО ОТ ПРЕКАЛЕНА УМОРА. В ИНТЕРЕС НА ИСТИНАТА ЗАПОЧВАЛА СЪМ, НО НА 3-4 СТР. ВЕЧЕ ЗАСПИВАМ. ЧЕТЕНЕТО МИ ДЕЙСТВАШЕ  КАТО ПРЕСПИВАТЕЛНО. А КНИГАТА НА ВЕРА АПОСТОЛОВА *ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ* Я ПРОЧЕТОХ С УДОВОЛСТВИЕ, Е ЗА ДВА ДНИ, НО ИМА  НЕВЕРОЯТНИ МОМЕНТИ В КОИТО, ТРЯБВАШЕ ДА СПРА С ЧЕТЕНЕТО, ЗАЩОТО ОЧИТЕ МИ БЯХА В СЪЛЗИ… ДА РАЗПЛАКВАХ СЕ И МИ ТРЯБВАШЕ ВРЕМЕ, ЗА ДА ПРОДЪЛЖА. КНИГАТА Е НЕВЕРОЯТНА. Н.Щ.*

*ПРОЧЕТОХ КНИГАТА *ПОСРЕЩНИ НОВОТО В ТЕБ ОКОЛО ТЕБ* НА ВЕРА АПОСТОЛОВА И ЗА ДВА ДЕНА СИ НАМЕРИХ РАБОТА. ОТ ДВЕ ГОДИНИ ИЗПРАЩАМ CV –та до различни компании, но нямах обаждане за интервюта. А сега за два дена получих три обаждания и бях одобрен и за трите места. Благодаря! Д.П.



Вера Апостолова
 




Гласувай:
1


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: vera1ap
Категория: Бизнес
Прочетен: 21325
Постинги: 11
Коментари: 0
Гласове: 3
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930